კალათბურთი 2013

Basketball 2013

ქართულ-ამერიკული უმაღლესი სკოლის მოსწავლეები ერთმანეთს ტრადიციულად შეერკინენ საკალათბურთო ტურნირში. შეჯიბრებაში მონაწილეობდნენ IX-XII კლასის მოსწავლეები. ფინალში ერთმანეთს XI-2 და IX-2 კლასის მოსწავლეები შეხვდნენ. დაძაბული ბრძოლის შემდეგ წარმატებას IX კლასის ბავშვებმა მიაღწიეს. ვულოცავთ მათ გამარჯვებას.

The students of Georgian-American High School held a traditional annual basketball tournament this year as well. The participants of the tournament were the students of IX-XII grades. The final match was held among XI-2 and IX-2. After an intense competition, the IX graders became the champions. We congratulate our students upon this victory.