გუნდური ჩემპიონატი ჭადრაკში

Group Championship in Chess

საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების სამინისტროსა და საქართველოს ჭადრაკის ფედერაციის ხელმძღვანელობით, 2011 წლის 7 მაისს 69–ე საჯარო სკოლაში ჩატარდა რაიონული სასკოლო–გუნდური ჩემპიონატი ჭადრაკში 1998–1999 წლებში დაბადებულ მოზარდთა შორის.

ტურნირი ჩატარდა ოლიმპიური სისტემით, მონაწილეობდა გლდანი–ნაძალადევის რაიონის 20 სკოლა. გაიმარჯვა ქართულ–ამერიკული უმაღლესი სკოლის გუნდმა, რომლის ღირსებას იცავდნენ:

• გიორგი ბერუაშვილი – VII კლასი (I დაფა);
  • ლაშა ჯაოშვილი – VII კლასი (II დაფა);
  • ჯაბა ჯაბაური – VII კლასი (III დაფა);
  • ნინო ქერდიყოშვილი – VI კლასი (IV დაფა).

2011 წლის 23 მაისს, ჭადრაკის სასახლეში ჩატარდა სასკოლო–რეგიონალური გუნდური ჩემპიონატი 1998–1999 წლებში დაბადებულ გოგონათა და ვაჟთა შორის. მასში მონაწილეობდნენ რაიონულ ტურნირებში გამარჯვებული გუნდები. ტურნირი ჩატარდა წრიული სისტემით. ქართულ–ამერიკული უმაღლესი სკოლის გუნდმა დაიკავა II ადგილი.

On May 7, 2011The Ministry of Education and Science of Georgia together with the National Federation of Chess held the regional championship among the students which were born in the years of 1998-1999.

The tournament was held in the public school number 69. The competition was held according to the principle of the Olympiad and 20 schools were participating in Gldani-Nadzaladevi region.

The winner among the groups was a group from Georgian-American High School, the members of which were:

• Giorgi Beruashvili – VII grade (I board);
  • Lasha Jaoshvili – VII grade (II board);
  • Jaba Jabauri – VII grade (III board);
  • Nino Kerdikhoshvili – VI grade (IV board).

Chess palace also held a tournament among boys and girls, the age group born in the years on 1998-1999. The winners of the regional tournament were participating. The tournament was held by the circle system. The team of Georgian-American High School held the II place.